surpriza

Era cat pe-aci sa ratez intrarea la McDonald’s ai asta insemna, automat, ca cineva sarea peste pranz. M-am asteptat sa fie gol doar era joia la 11. Nimeni inauntru. La zona de preluare a comenzilor o fata cam la 25 de ani pe care nu o mai vazusem pana atunci. Nu merg eu prea des la Sibiu dar eram suta la suta convins ca nu o mai vazusem niciodata.

Comanda mea era conditionata de reusi sa iau legatura la telefon cu pofticiosul dar spre suprinderea angajatei nu reuseam sa spun ce vreau. Pana la urma, am inchis S4-le si mi-am luat o cafea. Mi-a incasat una cu lapte si eu vroiam un expresso. Nu stiu daca e mare diferenta dar erau preturi diferite. Si-a strigat seful sa vina cu cardul pentru a storna produsul si a-mi incasa banii.

Acum s-a produs un moment neasteptat pentru mine intr-un McDonald’s…

Sunteti obosit?!?!

Chiar deloc, dar probabil arat obosit.

De unde veniti a fost furtuna? Ca aici azi-noapte a fost ceva…

Da, la Bucuresti am prins furtuna… a plouat foarte tare… De mult timp nu am mai vazut asa ceva!

Sunteti din Bucuresti?

Nu. Nu nu sunt, vin de la Bucuresti.

Si la Sibiu a plouat tare, s-a luat curentul. Ma rog, eu nu sunt chiar din Sibiu, sunt din Mandra… a fost asa vreme tare azi-noapte, s-a luat curentul, v-am zis.

Am aprobat-o din cap si in mintea mea eram mirat de indrazneala angajatei cu cel mai cunoscut simbol din lume pe sapca…. Nu am schitat nimic pe fata pentru a nu o opri din povesti

Problema e ca am acasa o clocitoare electrica, stiti dintr-aia care se baga in priza… s-a luat curentul si m-am speriat. Dar am rezolvat problema, am pus trei paturi groase peste si sper sa nu fie probleme. Poate ajuta Dumnezeu si iasa doi trei puisori cand ma duc acasa. Ce frumosi sunt!!!

A aparut tipul cu cardul de stornare si mi-am platit cafeaua. M-am dus la o masa cu scaun inalt si m-am amuzat teribil. Nu imi venea sa cred ca in McDonald’s pot gasi oameni atat de… oameni. Obisnuiti, cu clocitoare electrica acasa.

1 thought on “surpriza

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s